Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Την είχε ακούσει στις 4 Ιανουαρίου, στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της στην Κέρκυρα. Είναι φίλες και το δηλώνει. Πιστεύει ότι η η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια θα κάνει την έκπληξη -κι ας λέει ότι θέλει η εταιρεία Stoiximan!

Ιδού τι έγραψε στο facebook μετά την πρώτη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Μπαλού στην Κέρκυρα και λίγο αργότερα η Τζίνα Μάντζαρου από την Κέρκυρα:

Δεν ξέρω τι ακούτε εσείς εδώ κι εκεί, αλλά εγώ μόνο καλά λόγια ακούω για την υποψηφιότητα της φίλης μου Αλεξάνδρας Μπαλού στην Περιφέρεια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Φίλες μου και φίλοι μου που την έχουν δει κι ακούσει στην τηλεόραση κι άλλοι που την είχαν ακούσει στη Λευκίμμη να μιλάει τον περασμένο Αύγουστο κι άλλοι που διάβασαν ένα άρθρο της στην Ταραντέλα τσι Κέρκυρας πριν από λίγες μέρες δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι θα τη στηρίξουν και θα τη βοηθήσουν ... Στο χωριό της, τη Μεσαριά, που την ξέρουν πολύ καλά, όπως ακούω θα τη στηρίξουν άνθρωποι κάθε

ιδεολογίας που ψήφισαν στις περασμένες εκλογές τον Γαλιατσάτο ή άλλους και δε τους γεμίζει βέβαια το μάτι ούτε η κυρία Κράτσα... Δε ξέρω αν είναι επειδή με ενθουσιάζει κι εμένα η υποψηφιότητά της ή γιατί το άκουσα από καλό μου φίλο, αλλά μου φαίνεται ότι έχει γίνει κιόλας αουτσάιντερ των εκλογών!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό, θα μου πείτε, αφού στις περασμένες εκλογές η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν είχε πάρει τόσο μεγάλο ποσοστό. Θυμηθείτε με, η Αλεξάνδρα κι ο συνδυασμός της θα 'ναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών στην Περιφέρεια...

Δεν ξέρω αν είδατε στην Ταραντέλα τσι Κέρκυρας το άρθρο που έγραψε. Μου άρεσε πολύ και πιο πολύ μου άρεσε αυτό που είπε για ενότητα του λαού και νίκη. Να τι έγραψε η φίλη μου που, μη το ξεχνάμε, έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας ως περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και ξέρει απόξω κι ανακατωτά τη δουλειά και πώς να φροντίσει για τους πολλούς: «Ανεξάρτητα από το τι έχετε ψηφίσει μέχρι σήμερα και αν συμφωνείτε ή όχι σε όλα μαζί μας, σας καλούμε να πυκνώσετε από τώρα τις γραμμές της Λαϊκής Συσπείρωσης και να την κάνουμε ισχυρή λαϊκή δύναμη νίκης σε κάθε συνοικία και σε κάθε χωριό της Κέρκυρας».

Πολύ μου άρεσε και το άλλο που έγραψε: «Δέσμευσή μας είναι να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα των εργαζομένων στα Ιόνια Νησιά, να στηρίξουμε, να προβάλλουμε, να επιβάλλουμε τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας. Να έχουν ο λαός και η νεολαία στην Περιφέρεια έναν σύμμαχο και όχι έναν εχθρό ντυμένο φίλο!».

Την είχα ακούσει και στη Νομαρχία, στην πρώτη ομιλία της εδώ στην πόλη τις 4 του μηνός, ενώ χιόνιζε έξω. Δεν ήθελες να σταματήσει, τα λόγια της όλο αλήθεια, ουσία, ελπίδα, ανθρωπιά...  

Πάμετε φίλες και φίλοι μου, ό,τι κι αν ψηφίσατε το 2014 και το 2015... Να νικήσουμε με την Αλεξάνδρα και τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Γιατί όχι παρακαλώ; Είναι καλύτεροι οι άλλοι συνδυασμοί; Μόνο που τη βλέπεις κι ακούς λίγα λόγια της, ζωντανεύει την ελπίδα μας, σε πείθει, σε εμπνέει! Μαζί σου φιλενάδα! Θα σε βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr