Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Για τη νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήλωσε ότι θα αγωνιστεί η Ελένη Ανδριοπούλου, πρώην μέλος της Ν.Ε. Κέρκυρας, του Τμήματος Δικαιωμάτων, της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια αγωνίζεται μαζί με το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κέρκυρας και, ακόμη, από το 2017 συμμετέχει δραστήρια στην Ομάδα Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ, όπου μια παρέα γυναικών καταφέρνει να εκδίδει με συνέπεια την εφημεριδούλα «Τσούχτρα», αλλά και να έχει σημαντική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία με διάφορες ωραίες δραστηριότητες.

Να τι ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της στις 21 Φεβρουαρίου:

«Συμφωνώ με το βασικό πρόταγμα και αυτό θαρρώ πως είναι υπεραρκετό για να στοιχίσω τις μικρές δυνάμεις μου στον αγώνα (...) Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αυταπάτες (...) Χάσαμε πολύ χρόνο αφήνοντας χώρο στον νεοφιλελευθερισμό να αλωνίζει και στον φασισμό να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του… Ας διδαχτούμε από αυτό το τεράστιο πολιτικό μάθημα της εξέλιξης και κατάντιας του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως αναφέρει, οφείλουμε πια να στηρίξουμε και να δυναμώσουμε παντού τις ταξικές δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»! Να κάνουμε αυτόν τον αγώνα δική μας υπόθεση!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr