Κυριακή, 12 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

κουταλά κατερίνα

Δήλωση στήριξης του ψηφοδελτίου με το κόκκινο γαρύφαλλο και την Αλεξάνδρα Μπαλού στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έδωσε χθες στη δημοσιότητα η πρώην δήμαρχος Ερίσσου της Κεφαλονιάς μας Κατερίνα Κουταλά.

Ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής:

Διαχρονικά πιστεύω ότι στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού οι πολίτες πρέπει να ψηφίζουν με κριτήρια αυτοδιοικητικά.

Να επιλέγουν εκείνες και εκείνους, οι οποίοι μπορούν να υπηρετήσουν με εργατικότητα, συνέπεια, ήθος και ανιδιοτέλεια στις θέσεις ευθύνης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στα εννιά χρόνια λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεφαλλονιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” απέδειξαν ότι διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά κι αυτό είναι γεγονός πανθομολογούμενο.
Άλλωστε, διαθέτω προσωπική πείρα από τα πρώτα 4 πολύ δύσκολα χρόνια του Δήμου Κεφαλλονιάς, τον οποίο υπηρέτησα ως δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής. Γι´αυτό και αισθάνομαι ότι έχω μεγαλύτερη ευθύνη.

Με τις σκέψεις αυτές, κατέληξα στην απόφαση να στηρίξω το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, με επικεφαλής την κ. Αλεξάνδρα Μπαλού, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

assos5

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr