Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Δεξιός-ξεδεξιός, ο Κερκυραίος φίλος Κώστας δηλώνει ότι ψηφίζει Αλεξάνδρα Μπαλού στις εκλογές για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

«Έχω αηδιάσει απ' όλους τους άλλους... Μας περνάνε για κουτούς... Η Μπαλού αξίζει, λέει σωστά πράγματα... Σε πείθει ρε παιδί μου ότι τα πιστεύει και θα προσπαθήσει. Αξίζει να τη ψηφίσουμε και θα τη ψηφίσω. Κομμουνίστρια-ξεκομμουνίστρια δε μ' ενδιαφέρει, αυτή θα ψηφίσω», είναι τα λόγια του.     

Έχει να διηγηθεί και ένα περιστατικό απ' το κερκυραϊκό χωριό Καστελλάνοι Μέσης (φωτο), το οποίο επισκέφθηκε η υποψήφια της ΝΔ κυρία Ρόδη Κράτσα όταν γιόρταζε η εκκλησία του χωριού:

«Ήταν απίστευτο... Ούτε την παλιά ελληνική ταινία με τον Παπαγιαννόπουλο πολιτευτή να βλέπαμε... Όταν τελείωσε η Λειτουργία και ο παπάς μοίραζε τα αντίδωρα, δίπλα του είχε πάει κι είχε σταθεί, με απλωμένο το χέρι, ένας καλοντυμένος μεγάλος άνθρωπος, άγνωστος στο χωριό. Κάποιοι από μακριά που δε τον είχαν προσέξει πριν νόμισαν ότι θα ζητάει βοήθεια, ότι θα 'ναι κανένας ξεπεσμένος άπορος από άλλο χωριό... Ε, λοιπόν, ο κύριος που σας λέω έτεινε το χέρι στον καθένα και στην κάθε μία  μόλις έπαιρνε το αντίδωρο και χαμογελώντας τους άφηνε όλους σύξυλους: "Απόστολος Κράτσας, πρώην υπουργός, σύζυγος της Ρόδης Κράτσα", τους έλεγε χαμογελαστά! Το τι γέλιο έπεσε και τι σχόλια έγιναν μετά στο χωριό δεν περιγράφεται... Τι να σας λέω...».

Καλό βόλι Κώστα!

Λαϊκή συσπείρωση νίκης του λαού, λέμε κι όλοι εμείς εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr