ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ (19)

Δήλωση στήριξης του ψηφοδελτίου με το κόκκινο γαρύφαλλο και την Αλεξάνδρα Μπαλού στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έδωσε χθες στη δημοσιότητα η πρώην δήμαρχος Ερίσσου της Κεφαλονιάς μας Κατερίνα Κουταλά.

Το μήνυμα προβολής της ιστοσελίδας μας και της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας, που βλέπετε, ανάρτησε ο κερκυραϊκός ιστότοπος CorfuPress. Η εικόνα παραπέμπει στη δική μας ιστοσελίδα.

Ακούσατε τους επικεφαλής των συνδυασμών των κυρίαρχων κομμάτων να λένε ότι θα συγκρουστούν με την εξουσία γι' αυτά που δικαούμαστε;

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot ότι αυτό που εννοεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων και αυτό που εννοούν οι άλλοι συνδυασμοί όταν λένε «να πάμε μπροστά» στα νησιά μας αποτελεί κριτήριο ψήφου στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στις 26 Μάη.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot ότι οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων και των άλλων συνδυασμών για τις περίφημες μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Διοίκηση, που έγιναν, γίνονται ή... δεν βλέπουν όσοι θέλουν περισσότερες, μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot ότι οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στα θέματα της εργασιακής ζωής, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των εργαζομένων στα νησιά μας, ανταποκρίνονται στα δικά τους συμφέροντα.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot ότι οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων για την τουριστική οικονομία και τους ξενοδοχοϋπάλληλους των νησιών μας είναι λόγος υπερψήφισής της στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στις 26 Μάη.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot ότι οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων για την κατανομή των πόρων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι λόγος υπερψήφισής της στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στις 26 Μάη.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot τι θέλει να αλλάξει και θα αλλάξει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων, αν ο λαός στα νησιά μας την αναδείξει στη θέση της περιφερειακής Αρχής στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ομάδα φίλων της παράταξης και της ιστοσελίδας μας επισημαίνει με spot-video ότι οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα νησιά μας αποτελούν λόγο υπερψήφισής της στις 26 Μάη.

Ενός έτους ήταν η Καλλιόπη Βλάσση όταν το αντιδραστικό μεταπολεμικό κράτος, το 1949, εκτέλεσε τον πατέρα της Θρασύβουλο Βλάσση, επειδή αρνήθηκε να αποκηρύξει τα δίκαια του λαού...

Δεξιός-ξεδεξιός, ο Κερκυραίος φίλος Κώστας δηλώνει ότι ψηφίζει Αλεξάνδρα Μπαλού στις εκλογές για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr