Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιάστε πρώτοι!

Ζεστό σχόλιο για το άρθρο που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Μπαλού σε ΜΜΕ της Κέρκυρας σχετικά με τα προβλήματα του Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου Κορακιάνας στο νησί της Κέρκυρας, κατόπιν επίσκεψης που πραγματοποίησε στο σχολείο, δημοσίευσε στον ιστότοπο corfupress.com στις 2 Φεβρουαρίου η Τζίνα Κοντογεώργου.

Να το:

Κυρία Μπαλού τα σέβη μας!


Επιτέλους! Κάποιος ενδιαφέρεται, κάποιος νοιάζεται για ζήτημα που δείχνει το πραγματικό και ουσιαστικό στοιχείο που υποδεικνύει τον πολιτισμό μας, την ανθρωπιά μας! Η κυρία Μπαλού ασχολήθηκε με το «Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο» Κέρκυρας, το οποίο, η αλήθεια είναι λίγοι το γνωρίζουμε, αφορά το σχολείο που θα έπρεπε να παρέχει τη δυνατότητα να ξεδιπλωθούν οι επαγγελματικές δεξιότητες των παιδιών εκείνων που ξέρουν να κρύβουν καλά τα ταλέντα τους. Μπορεί να έτυχε να μην έχουμε στην οικογένειά μας ένα τέτοιο παιδί. Ωστόσο, ακριβώς επειδή απλώς ΕΤΥΧΕ να μην έχουμε στην οικογένειά μας ένα τέτοιο παιδί, όλα αυτά τα παιδιά είναι παιδιά μας! Γιατί μπορεί σ' αυτά τα παιδιά, αύριο, να ανήκει το παιδί του παιδιού μας. Γιατί αυτά τα παιδιά είναι κομμάτι αυτής της κοινωνίας που ισχυριζόμαστε ότι διαφέρει από 'κείνες που δεν έχουν ενστερνιστεί το μεγαλείο του Δυτικού πολιτισμού.


Δε μας προκαλεί εντύπωση που η Αλεξάνδρα Μπαλού ευαισθητοποιήθηκε και έστρεψε το βλέμμα της στα προβλήματα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου, γιατί αυτή η γυναίκα δεν συγκαταλέγεται στις στραφταλιζέ κυρίες που επιδίδονται σε αγώνες αγαθοεργιών για να κερδίσουν την προβολή των ΜΜΕ και στο τέλος να αποκομίσουν τις φοροαπαλλαγές του κράτους για τις φιλανθρωπίες τους.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού είναι μαχήτρια διαρκείας, που παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον όλων των παιδιών και όλων των ανθρώπων. Η Αλεξάνδρα Μπαλού την Ανάπτυξη την ταυτίζει με τη δυνατότητα να δοθεί στον άνθρωπο η δυνατότητα να λειτουργεί με βάση το κοινό καλό και όχι την «ανάπτυξη» των λίγων εις βάρος των πολλών.

Αλεξάνδρα ένα μεγάλο Μπράβο για το άρθρο σου!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr