Σάββατο, 11 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιάστε πρώτοι!

Δύο χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα Μπαλού είναι κοντά μας, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων νήσων, στην πρώτη γραμμή της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων».

Δύο χρόνια μετά, εννοούμε, από τις 11 Μαΐου 2017 που ο ακροδεξιών αντιλήψεων Θ. Τζήμερος στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής την είχε χαστουκίσει, όταν θαρραλέα του είχε ζητήσει τον λόγο γιατί έσκιζε απεργιακές αφίσες εργαζομένων. Θα θυμάστε την υπόθεση, τον σάλο που είχε ξεσηκωθεί.

«Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού και είμαι μέλος του ΚΚΕ, αυτό κάνει τον λόγο μου έντιμο και καθαρό», είχε αξιοπρεπέστατα και περήφανα απαντήσει το ίδιο βράδυ στον τηλεπαρουσιαστή Ν. Χατζηνικολάου, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να κρατήσει μεσοβέζικη στάση.

«Η Αλεξάνδρα, συνδικαλίστρια επί σειρά ετών στον ΣΕΤΑΠ, στην ΟΤΟΕ και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από τα πολιτικά πιστεύω του καθενός, είναι γνωστή για το ήθος της και αγωνίστρια της εργατικής τάξης», δήλωσαν ομόφωνα, ανεξαρτήτως πολιτικού πιστεύω, οι συνάδελφοί της από τις διάφορες παρατάξεις στην Τράπεζα Πειραιώς, τασσόμενοι στο πλευρό της.    

Μέσω των link που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε και να δείτε αποσπάσματα από δύο αφιερωμένες στο θέμα τηλεοπτικές εκπομπές τις 11 Μαΐου 2017 και τις τις 12 Μαΐου 2017:

 

https://youtu.be/VMJNJCRCv-o

 

https://youtu.be/kblk8gEKFJs

 

Ψήφο-χαστούκι στις 26 Μαΐου 2019 στους Τζήμερους και σε όλους τους εκλεκτούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, που βρίσκονται πίσω από έξαλλους και ήπιους Τζήμερους!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr