Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιάστε πρώτοι!

 

Spot με την πρόταση στις 26 του Μάη να ψηφίσουμε με χαρά τον συνδυασμό της ελπίδας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον συνδυασμό που έχει σήμα του το κόκκινο γαρύφαλλο, την Αλεξάνδρα Μπαλού, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων, ετοίμασε και μας έστειλε Κερκυραία φίλη της παράταξης, που μετέχει στην ομάδα μας.

«Εγώ ψηφίζω Αλεξάνδρα Μπαλού», είναι ο κωδικός του μηνύματός της.

Με την ίδια χαρά εμείς οι φίλοι της παράταξης που φτιάξαμε το ionia-alexandra-balou.gr με σκοπό να συμβάλουμε κι εμείς με τον δικό μας τρόπο στον αγώνα που δίνει η παράταξη, το θέτουμε υπόψη σας και σας καλούμε από τώρα, αν το κρίνετε ενδιαφέρον και ωφέλιμο, να το διαδώσετε με τη σειρά σας σ' όλους τους φίλους σας κι όλες τις φίλες σας σ' όλα τα Ιόνια νησιά μας, ως ένα spot φίλης σας. Δεν απομένουν πια και πολλές μέρες μέχρι τις 26 Μάη...

Εκφράζουμε προσωπικές απόψεις και κάνουμε ό,τι μπορούμε, από το δικό μας μετερίζι, να βοηθήσουμε κι εμείς τον αγώνα. Να διαδώσουμε το μήνυμα ανάτασης που εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων, την ανάγκη να καταδικαστούν στις κάλπες οι προσκυνημένοι στα μεγάλα συμφέροντα και να αποτρέψουμε την προοπτική επιβολής όρων ενετοκρατίας στη ζωή των πολλών στα νησιά μας. Δεν είμαστε επαγγελματίες των μέσων ήχου και εικόνας, αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Θα επανέλθουμε με νέα και ακόμη καλύτερα spot, αν τα καταφέρουμε.

Όλοι κι όλες, λέμε εδώ στο ionia-alexandra-balou.gr, ας κάνουμε κάτι περισσότερο τις επόμενες μέρες, ώστε ο λαός των νησιών μας στις 26 του Μάη να γυρίσει την πλάτη στους φανερούς και κρυφούς υπηρέτες και υποτακτικούς των μεγιστάνων του πλούτου, στη μοιρολατρία και στην απογοήτευση. Ώστε ο λαός στα νησιά μας στις 26 Μάη να αναδείξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων πρώτη δύναμη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr