Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιάστε πρώτοι!

Είπε η Αλεξάνδρα Μπαλού στις αρχές Απριλίου για τον πρώην περιφερειάρχη της ΝΔ και υποψήφιο σήμερα με την υποστήριξη τμήματος της ΝΔ Σπύρο Σπύρου:  

«Στις ίδιες ράγες πορεύτηκαν η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή της ΝΔ και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ. Παρά τις επιμέρους διαφορές τους ενώνονται στο κύριο, στην υπηρέτηση πρώτα των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και για το λαό τα περισσεύματα... Γι' αυτό και οι αντιπαραθέσεις τους είναι αποπροσανατολιστικές  και έχουν να κάνουν με τη διεκδίκηση της διαχειριστικής καρέκλας».

Η επικεφαλής του συνδυασμού μας σχολίασε προ ημερών και τα... δάκρυα του κ. Σπύρου και άλλων υποψηφίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για την περαιτέρω υποβάθμιση της κατάστασης στον τομέα Υγείας της Κεφαλονιάς, λέγοντας:

«Τώρα ανακάλυψαν το πρόβλημα του νοσοκομείου; Είναι προκλητικό γιατί, αφού διαπίστωναν το πρόβλημα, κανείς δεν τόλμησε, έστω και για ψέματα, αφού το ψέμα το έχουν… "ψωμοτύρι", να κάνουν  κριτική στα κόμματα που τους στηρίζουν, να κάνουν κριτική στην πολιτική που έφτασε την κατάσταση εκεί. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους... Να σιωπήσουν!».

Επίσης, είχε πει σε ομιλία της στη Λευκάδα:

«Αναμασούν καμιά φορά τα λόγια τους... Όμως δεν συγκρούστηκε κανένας από αυτούς, ούτε ο κ. Γαλιατσάτος, ούτε ο κ. Σπύρου πριν, ούτε η κυρία Κράτσα σήμερα, με τις όποιες κυβερνήσεις έκοψαν τα κονδύλια με στόχο να μεταφερθεί ουσιαστικά το κόστος στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας...».

omilia 1

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr