Τρίτη, 02 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιάστε πρώτοι!

Πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού.

Ο κατάλογος των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, που ανακοινώθηκε, αντανακλά την ευρεία απήχηση που συναντά ο αγωνιστικός - αριστερός συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο μεγαλύτερο σε πληθυσμό νησί του Ιονίου. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι εκφράζουν ευρύ φάσμα απόψεων. Κομμουνιστές, σοσιαλιστές, άλλοι ριζοσπάστες και προοδευτικοί, δημοκρατικοί άνθρωποι με παραπλήσιες απόψεις στα θέματα που ενδιαφέρουν την Περιφέρειά μας και σε γενικότερα θέματα ενώθηκαν στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων. Ανάμεσά τους είναι και ο λαοφιλής γιατρός-αγωνιστής του νησιού Μπάμπης Χαραλάμπους. πρώην βουλευτής του ΚΚΕ. Μαζί τους και η 24χρονη αθλήτρια Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου.

Ιδού, κατ' αλφαβητική σειρά, ο κατάλογος των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Κέρκυρας, που παρουσιάστηκε στη χθεσινή εκδήλωση με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΑΜΑΝΟΣ

Ο Βαγγέλης Αλαμάνος είναι 59 χρονών και μένει στο χωριό Ποταμός. Είναι επαγγελματίας στον επισιτισμό, πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοαπασχολούμενων Κέρκυρας και πρώην μέλος της διοίκησης του Επιμελητήριου Κέρκυρας. 
 
ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελένη Ανδριοπούλου, 50 χρονών, μένει στο χωριό Καβαλούρι. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου στη μονάδα Bolentaco. Μέλος της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ. Πρώην μέλος της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του τμήματος Δικαιωμάτων,  υποψήφια βουλευτής με το κόμμα αυτό στις εκλογές του 2009 και του 2012.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ

Η Αναστασία Αργυροκαστρίτη, 48χρονών, είναι νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Μέλος της διοίκησης του ενιαίου σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, αντιπρόσωπος στην κλαδική ομοσπονδία ΠΟΕΔΗΝ και στο νομαρχιακό τμήμα Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Σπύρος Γιαννούλης, 68χρονών, μένει στο χωριό Επισκοπιανά. Είναι επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού. Πρώην πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων στο χωριό Μωραΐτικα, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων της Κέρκυρας και πρώην μέλος της διοίκησης του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος στον πρώην δήμο Μελιτειέων της Κέρκυρας.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΓΚΑΣ

Ο Δημήτρης Κάγκας, 43χρονών, είναι επαγγελματίας στον επισιτισμό στον οικισμό Γάη στο νησί Παξοί. Ιδρυτικό μέλος του σωματείου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων. Επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Παξών.

ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΝΤΑ

Η Ευθυμία (Έφη) Κάντα είναι γιατρός - ελεύθερος επαγγελματίας από την περιοχή της Λευκίμμης. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και είναι μέλος της διοίκησης του παραρτήματος Κέρκυρας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ

Ο Σπύρος Κανταρέλης, 38 χρονών, μένει στην περιοχή Κανάλια. Είναι πρόεδρος του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Αντιπρόσωπός τους στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και μέλος της γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Επίσης, είναι μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.
 
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΜΗ

Η Σπυριδούλα Καρδάμη, 46 ετών, είναι φιλόλογος και εργάζεται πολλά χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι πρόεδρος της διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κέρκυρας και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Γονέων Κέρκυρας. Επίσης τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ.
 
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Ο Δαμιανός Κουλούρης, 59 χρονών, είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
 
ΕΛΕΝΗ ΜΑΖΗ

Η Ελένη Μάζη, 56 χρονών, μένει στο χωριό Λιαπάδες. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος, αντιπρόσωπος του συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων σε δευτεροβάθμιες οργανώσεις και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ

Η Γεωργία (Τζίνα) Μαντζάρου, 60 χρονών, μένει στο προάστιο Γαρίτσα. Από το 1977 έως το 1999 ήταν μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας της διοίκησης του συνδέσμου των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Ήταν υποψήφια σε βουλευτικές εκλογές, νομαρχιακή σύμβουλος και υποψήφια σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
 
ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΚΑΤΗ

Η Έλενα Μαρκάτη, 43 χρονών, είναι πολιτικός μηχανικός στην Πολεοδομία. Εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του περιφερειακού τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ με την παράταξη «Πανεπιστημονική».
 
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Η Χρυσάνθη (Ανθή) Μιχαλάκη είναι πολιτικός μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, Από το 2004 δραστηριοποιείται στην περιοχή Αχαράβη. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΜΠΑΛΟΣ

Ο Σπυρίδων - Ερωτόκριτος Μπαλός, 59 χρονών, μένει στην περιοχή Χρυσίδα. Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, συνδικαλιστής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, 24 χρονών, σπουδάζει στην σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Είναι αθλήτρια του κερκυραϊκού αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου «Ηρακλής». Έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις. Το 2017 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στο αγώνισμα Τάε Κβον Ντο που πήρε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Επίσης, διακρίθηκε ως αθλήτρια κολύμβησης του συλλόγου «Ναυσίθοος».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ

Ο Κώστας Παπικινός, 62 χρονών, είναι υπάλληλος στην επιχείρηση ΔΕΔΗΕ. Συνδικαλιστής στον χώρο εργασίας του, μέλος της διοίκησης του Κέντρου UNESCO Ιονίου, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κερκυραίων, μέλος σε πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σπύρος Ραυτόπουλος, 59 χρονών, είναι οικοδόμος. Προηγουμένως για δέκα και πλέον χρόνια ήταν αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού. Επί μία δεκαετία γραμματέας του σωματείου οικοδόμων Κέρκυρας, καθώς και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΑΪΤΑ

Η Μαριλένα Σαϊτά, 29 χρονών, είναι μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ στην Κέρκυρα και μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Χαραλάμπους είναι συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κέρκυρας. Εκλέχτηκε βουλευτής Κέρκυρας με το ΚΚΕ το 2007, το 2009 και τον Μάιο του 2012.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο Βαγγέλης Χριστοδούλου, 52 χρονών, εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στα ΕΠΑΛ και ως ωρομίσθιος σε ΙΕΚ. Είναι διορισμένος από το 1996 ως βρεφονηπιοκόμος και υπηρετεί στον 4ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κέρκυρας, στον οποίο ασκεί καθήκοντα προϊσταμένου. Μέλος της γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Έχει διαχρονική συνδικαλιστική δράση στον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας ως επικεφαλής της παράταξης ΔΑΣ - ΟΤΑ. Επί σειρά ετών είναι μέλος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Κέρκυρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr