Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κεφαλονιάς «Cosmos» έδωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, Νίκος Γκισγκίνης.

Στη συνέντευξη εξηγεί τους λόγους της υποψηφιότητάς του, σχολιάζει την πολιτική που ακολούθησε η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή στον νομό και αναφέρεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Κεφαλονιά. Επίσης, αναφέρεται στο πρόσφατο τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου την ώρα της εργασίας του στον ΧΥΤΑ στο Ληξούρι.  

Ο Νίκος Γκισγκίνης σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Κοινωνιολογία. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου σπουδαστικού συλλόγου ΤΕΙ και μέλος του ΚΣ της ΕΣΕΕ. Επίσης, ήταν μέλος σε διοικητικά συμβούλια ενώσεων γονέων και κηδεμόνων, μέλος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και της γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ στον νομό. Από το 2010 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Κεφαλονιάς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr