ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (13)

Στην κατεύθυνση του να επιτευχθεί «φιλολαϊκή ισόρροπη ανάπτυξη στα νησιά μας» και «να διασωθεί η αγροτοπαραγωγή», θα καταθέσει τις δυνάμεις της το επόμενο χρονικό διάστημα η «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων», απ' όποια θέση κι αν την τάξει ο λαός στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κεφαλονιάς «Cosmos» έδωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, Νίκος Γκισγκίνης.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ερμής» της Ζακύνθου  έδωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού, πριν ολοκληρώσει την εντυπωσιακής απήχησης νέα περιοδεία της στη Ζάκυνθο.

Στις θέσεις της παράταξης για σοβαρά προβλήματα των πολιτών της Κέρκυρας και των άλλων νησιών μας αναφέρθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας στις 23 Ιανουαρίου.

«Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μαζί με το λαό για να μη μετατραπεί το Ιόνιο σε προτεκτοράτο των πετρελαϊκών κολοσσών και ο λαός των Ιονίων θύμα των ανταγωνισμών τους».

Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις 14 Ιανουαρίου έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ στην Κεφαλονιά.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 14 Μαρτίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ionian Galaxy» στην Κεφαλονιά.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 7 Μαρτίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ στη Ζάκυνθο.

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς, με τις θέσεις του συνδυασμού της, έδωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις 14 Ιανουαρίου, κατά την πρώτη της επίσκεψη στο νησί με την ιδιότητα της επικεφαλής της παράταξης.

Στις 29 Ιανουαρίου η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ερμής» της Ζακύνθου.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 7 Μαρτίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΙΓΜΑ» στη Ζάκυνθο.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 8 Μαρτίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΙΓΜΑ» στη Ζάκυνθο.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr