Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
Κατηγορία Ιστοσελίδα
Σχολιάστε πρώτοι!

lasy ionio

Είμαστε πολίτες-φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τους Παξούς, τη Λευκάδα και την Ιθάκη, υποστηρικτές του συνδυασμού και της υποψηφιότητας της Αλεξάνδρας Μπαλού για τη διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μας ενώνει, ανεξάρτητα από το τι ψηφίσαμε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, η συμφωνία στην ανάγκη να νικήσει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων.

Για να υπηρετήσει επιτέλους η Περιφέρεια τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων! Ο συνδυασμός και η επικεφαλής του διαθέτουν, κατά τη γνώμη μας, όλα τα εχέγγυα για να συμβεί αυτό! Είναι καιρός να αγωνιστούμε και με πίστη στη νίκη του λαού να το πετύχουμε!

Εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις και όχι της παράταξης ή κόμματος. Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε, όσο μπορούμε, τον αγώνα και τις πρωτοβουλίες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» των Ιονίων Νήσων, που μας βρίσκουν σύμφωνους. Σας καλούμε να αξιοποιήσετε μαζί μας κι εσείς αυτό το βήμα, για τη νικηφόρα πορεία του αγώνα, με πληροφορίες, σχόλια, απόψεις, ιδέες, προτάσεις.

Ξέρουμε καλά πια τι εκπροσωπούν οι άλλοι συνδυασμοί. Δεν έχουμε άλλη λύση. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στα Ιόνια νησιά μας! Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Αλεξάνδρα Μπαλού θα κάνουμε τη διαφορά! Θα κάνουμε την έκπληξη, θα νικήσουμε!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr