Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Συναντήσεις με κατοίκους σε τρία χωριά της Λευκάδας, στους οποίους μετέφερε το ελπιδοφόρο μήνυμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είχε η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού στη διάρκεια τετραήμερης περιοδείας της στο νησί, που άρχισε την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Βρήκε και στα τρία χωριά θερμή ανταπόκριση από πολίτες με διαφορετικές πολιτικές απόψεις, απογοητευμένους από τις «κωλοτούμπες» της απερχόμενης περιφερειακής Αρχής.

Συνοδευόμενη από άλλα στελέχη της παράταξης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου τo παραθαλάσσιο χωριό Λυγιά, ενώ την Παρασκευή 22 Μαρτίου βρέθηκε στο επίσης παραθαλάσσιο χωριό Νικιάνα και στην πανέμορφη, ορεινή Καρυά (φωτο).  

Στις τοποθετήσεις της επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η υποχρηματοδότηση της Περιφέρειας και το ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί δημιουργούν πολλαπλά εμπόδια, αλλά δεν δικαιολογούν τις αντιλαϊκές επιλογές και την υποταγή της απερχόμενης περιφερειακής Αρχής. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα  προβλήματα που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων, τον εκσυγχρονισμό του δικτύου υδροδότησης και τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr