Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Στην χιλιοτραγουδισμένη Ζάκυνθο την Παρασκευή 8 Μαρτίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νησιών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού περιόδευσε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου της ΠΙΝ. Συνομίλησε σε φιλικό κλίμα με τους εργαζόμενους σε αυτήν. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών. Μετέφερε το αισιόδοξο, αγωνιστικό μήνυμα της παράταξής μας.

Το απόγευμα συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων των μαθητών της Ζακύνθου. Τα οξύτατα στεγαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα, σε περίοδο μάλιστα έντονης σεισμικής δραστηριότητας, καθώς και η ανεπαρκέστατη συντήρηση των κτιρίων, λόγω υποχρηματοδότησης του Δήμου από τους κεντρικούς κρατικούς πόρος και παράλειψης του Δήμου να αποδώσει τα οφειλόμενα για τη κτιριακή συντήρηση, κυριάρχησαν στη συζήτηση. Η Αλεξάνδρα Μπαλού ενημερώθηκε, επίσης, για την προετοιμασία σύνταξης μελέτης από την Ένωση Γονέων για τον στατικό έλεγχο και την αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων μετά και τους τελευταίους σεισμούς.

Οι επαφές της Αλεξάνδρας Μπαλού στη Ζάκυνθο τη μέρα αυτή ολοκληρώθηκαν το βράδυ με συνάντηση με τον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων. Οι εκπρόσωποι του τελευταίου την ενημέρωσαν  για την ανυπαρξία από του αρμόδιους φορείς ολοκληρωμένης μέριμνας για τα αδέσποτα ζώα, ελέγχου της αναπαραγωγής τους και περίθαλψής τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr