Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιόνιων Νησιών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου.

Εκεί, με τους εργαζόμενους συζήτησε για άλλη μία φορά για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει να κάνει με το γεγονός ότι το νέο κτίριο του σχολείου, που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, παραμένει υπό παράδοση εδώ και δύο χρόνια περίπου. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν ό,τι μπορούν σε ακατάλληλους χώρους, αδυνατώντας, να παρέχουν ολοκληρωμένα το έργο τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιόδευσε στα καταστήματα της κεντρικής οδού οδού Αλέξανδρου Ρώμα και Ταβουλάρη, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, συζητώντας με αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους.

Οι καταστηματάρχες έθεσαν τα οξυμένα προβλήματα που προκαλούν η βαριά φορολογία και ο ανταγωνισμός από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που συνθλίβει τους μικρούς και ενισχύει τους μεγάλους, σε συνθήκες που οι τελευταίοι εξασφαλίζουν από την κεντρική εξουσία προνόμια και φοροαπαλλαγές.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού σημείωσε τη διαφορά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τους  άλλους συνδυασμούς, το γεγονός ότι η παράταξή μας είναι ταγμένη με τους πολλούς, ενώ η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή επιχορηγεί μεγάλες επιχειρήσεις, εν ονόματι της ανάπτυξης, με τις ευλογίες των λοιπών, αντιπολιτευόμενων κατά τα άλλα συνδυασμών.

Η συζήτηση έφερε στην επιφάνεια και το γεγονός ότι πολλές χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι στη Ζάκυνθο και τα άλλα Ιόνια νησιά έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε κρατικές υπηρεσίες ή οργανισμούς και τράπεζες και απειλούνται με κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων ή έχουν κιόλας υποστεί κατάσχεση!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr