Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η Αλεξάνδρα Μπαλού περιόδευσε στο ζακυνθινό χωριό Άγιος Δημήτρης. Κι έφυγε πιο δυνατή!

Συμμετείχε σε σύσκεψη φίλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που την υποδέχθηκαν με αγάπη και ευχές για νικηφόρα εκλογική μάχη, ώστε η περιφερειακή Αρχή των Ιονίων Νήσων να είναι σύμμαχος των πολλών, των αδικημένων, αυτών που υποφέρουν από την αδικία και πασχίζουν σε αντίξοες συνθήκες να ζήσουν τις οικογένειές τους, όπως έλεγαν.

Παρόντες, μαζί της, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Γιάννης Κορφιάτης και ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Φώτης Κόκλας.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού και οι δυό τους συνυπόγραψαν και ανάρτησαν μετά στην ιστοσελίδα της ζακυνθινής ΛΑ.ΣΥ. ωραίο, αισιόδοξο κειμενάκι.

Να ορισμένα αποσπάσματα:

Σε αυτό το «μικρό» χωριό της Ζακύνθου συναντήθηκαν «μεγάλοι» άνθρωποι. Όχι σε ηλικία, αλλά σε μέγεθος. Συναντήθηκαν τρεις γενιές. Η γενιά που δεν υπολόγισε τη ζωή της και πολέμησε ενάντια στο φασισμό, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, με την τιμή να συμμετέχει ένας εξόριστος της Γυάρου. Η γενιά που παρέλαβε αυτή τη σκυτάλη και συνέχισε τον αγώνα στους χώρους δουλειάς, στη γειτονιά, σταθερά και αποφασιστικά, κόντρα στις δυσκολίες των νέων συνθηκών. Η νεότερη γενιά, η οποία κόντρα στην προσπάθεια παθητικοποίησης και στη λογική του «μικρότερου κακού» που προωθούνται από όλες τις άλλες δυνάμεις, βαδίζει στα ίδια χνάρια
με μαχητικότητα και αισιοδοξία.

Από αυτή τη συγκέντρωση φύγαμε και εμείς ακόμα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι από ποτέ ότι πρέπει να φτάσουμε παντού!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr