Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 29 Ιανουαρίου πραγματοποίησε περιοδεία στη Ζάκυνθο.

Στο επίκεντρο των επαφών της ήταν τα οξύτατα προβλήματα του νοσοκομείου και οι εγκληματικές ελλείψεις στις υποδομές Υγείας του νησιού. Είχε ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον υπουργό Υγείας, καλώντας τον να παρέμβει επιτέλους και να δώσει λύσεις στα πραγματικά ζωτικής σημασίας προβλήματα και τα κενά που υπάρχουν. Οι Ζακυνθινοί είχαμε ήδη θρηνήσει ζωές που μπορούσαν να είχαν σωθεί, αν το νοσοκομείο ήταν κατάλληλα εφοδιασμένο και στελεχωμένο. Η αγανάκτηση και η οργή ήταν διάχυτες στο νησί.

Επισκέφτηκε, συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξής μας, πριν απ' όλα το νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Για το θέμα των δομών Υγείας στο νησί μίλησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επισκέφτηκε, επίσης, τη σχολική μονάδα ΕΠΑΛ και τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου (ΕΑΣΖ). Ενημερώθηκε για όλα τα βασικά προβλήματα στους χώρους αυτούς και γενικότερα για θέματα υποδομών Παιδείας και σειρά προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ζακύνθου.

«Η θέλησή μας βράχος!», διαμήνυσε σε όλους τους τόνους. Αγώνας για τη ζωή...

Αυτό ήταν το μήνυμά της και στη σύσκεψη που είχε οργανώσει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου την προηγούμενη μέρα, 28 Ιανουαρίου, για τις εγκληματικές ελλείψεις και τα κενά στο νοσοκομείο του νησιού. Η Αλεξάνδρα Μπαλού είχε πάρει μέρος στη σύσκεψη.

Νωρίτερα, στις 11 Ιανουαρίου, είχε κάνει την εξής δήλωση μετά την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου για τα κενά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο και τον κίνδυνο αδικαιολόγητης απώλειας ζωών:  

Οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στο νοσοκομείο Ζακύνθου είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας που ψήφισαν και προωθούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την εγκληματική πολιτική, προωθούν το πέρασμα της αρμοδιότητας για την Υγεία στην Τοπική Διοίκηση, καταργώντας ό,τι έχει απομείνει από τον ενιαίο και δωρεάν χαρακτήρα της Υγείας, ανοίγοντας νέα πεδία επιχειρηματικής δράσης και μεταφέροντας τα βάρη στις πλάτες του λαού.

Η λειτουργία της ΜΕΘ και η στελέχωση του νοσοκομείου με εξειδικευμένο προσωπικό είναι υπόθεση του οργανωμένου αγώνα του λαού της Ζακύνθου.

Σε αυτόν το δρόμο η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταθέτει τις δυνάμεις της, βάζοντας σε προτεραιότητα την υπεράσπιση της Υγείας και της ζωής του λαού.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr