Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Με θέρμη και λεβεντιά υποδέχτηκαν οι Κεφαλονίτες την Αλεξάνδρα Μπαλού στην πρώτη της προεκλογική περιοδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Θ. Γαλιατσάτου μετά την επιλογή της από τα στελέχη και φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η επικεφαλής της παράταξής μας περιόδευσε για μία εβδομάδα στον νομό Κεφαλληνίας, αρχίζοντας την περιοδεία της τη Δευτέρα  14 Ιανουαρίου. 

Ιδού τι σημείωσε το Corfupress.com στις 16 Ιανουαρίου για την περιοδεία της Αλεξάνδρας Μπαλού:

Με ιδιαιτέρως θετικά σχόλια των τοπικών ΜΜΕ και θερμή υποδοχή από πολίτες της Αριστεράς και άλλους εργαζόμενους ξεκίνησε τη Δευτέρα η περιοδεία της επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρας Μπαλού στην Κεφαλονιά.

«Σίγουρα δεν είναι εύκολη αντίπαλος ούτε για τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο ούτε για τη Ρόδη Κράτσα», συνόψισε σχετικό ρεπορτάζ του το kefaloniapress.gr, αναφερόμενο μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ η Κερκυραία υποψήφια και σε «κατά μέτωπο» κριτική που άσκησε στον Θ. Γαλιατσάτο. «Πρόκειται για καλλιεργημένη, κομψή, αεικίνητη, εξαιρετικά προσιτή και ευχάριστη προσωπικότητα που μας εντυπωσίασε με τη συγκροτημένη ροή του λόγου της», προσέθεσε για την υποψήφια-αουτσάιντερ των προσεχών Περιφερειακών εκλογών.

Το kefalonianews.gr, όπως και το kefaloniamagazine.gr, ανήρτησαν βίντεο με ολόκληρη την «πολύ ενδιαφέρουσα», όπως σημείωσαν, συνέντευξη της Αλεξάνδρας Μπαλού. Η Κερκυραία συνδικαλίστρια και αγωνίστρια της Τοπικής Διοίκησης άφησε, όπως ανέφεραν, θετικές εντυπώσεις, παρά τον οξύ λόγο της για τα έργα και τις θέσεις των υποστηριζόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ συνυποψηφίων της. Εκτεταμένη ήταν η προβολή των θέσεών της και από το inkefalonia.gr. «Παρόλο που είχε σημειώσεις δεν τις χρησιμοποίησε καθόλου και παρουσίασε τις θέσεις της παράταξής της επί 38 λεπτά χωρίς να χάσει τον ειρμό των σκέψεών της», επισήμανε άλλο ηλεκτρονικό δημοσίευμα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κριτική της στον Κεφαλονίτη απερχόμενο Περιφερειάρχη. «Υποσχέθηκε σύγκρουση με την κυβέρνηση για την προώθηση των προβλημάτων του λαού των Ιονίων νησιών και τελικά συμβιβάστηκε με την κυβέρνηση. Διαχειρίστηκε τον πακτωλό των κονδυλίων του ΕΣΠΑ υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Η θέση του για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο είναι μια ακόμα επιβεβαίωση ότι τάσσεται υπέρ των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και κατά των λαϊκών συμφερόντων», τον κατηγόρησε μεταξύ άλλων.

Η Κερκυραία υποψήφια για την ΠΙΝ υποστήριξε εξάλλου, αναφερόμενη στην κ. Ρόδη Κράτσα, ότι όσα ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ακριβώς λόγος να μη ψηφιστεί στα Ιόνια νησιά. «Προβάλλει τη θητεία της ως ευρωβουλευτής της ΝΔ και αυτό και μόνο τη φέρνει αντιμέτωπη με τον λαό, γιατί ως ευρωβουλευτής ψήφισε όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος των λαών της», σημείωσε.

Περιέγραψε συγχρόνως, ως εξής, τη βασική διαφορά της ίδιας και της παράταξής της με τον κ. Θ. Γαλιατσάτο και την κ. Ρ. Κράτσα και τους συνδυασμούς τους: «Υπερασπιζόμαστε τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού και όχι των λίγων και ισχυρών».

Η Αλεξάνδρα Μπαλού περιόδευσε στο μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Ιονίου σε εργασιακούς και άλλους δημόσιους χώρους, όπου συνάντησε εργαζόμενους και επαγγελματίες, άνεργους, γυναίκες και νέους και νέες.

Κάλεσε τους τελευταίους, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών των μεγαλύτερων ηλικιών, να πάρουν δραστήρια μέρος στον προεκλογικό αγώνα για την ΠΙΝ, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους και τις αναγκαίες λύσεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr