Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Με ιδιαίτερη θέρμη από τους ανθρώπους που καμάρωναν για έναν δικό τους άνθρωπο, όπως έλεγαν, έγινε δεκτή η Αλεξάνδρα Μπαλού, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στα κερκυραϊκά χωριά Σινιές και Κασσιώπη.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης, επικεφαλής κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», περιόδευσε στη βόρεια Κέρκυρα, όπου και η ίδια μεγάλωσε. Εισέπραξε πολλές ευχές για επιτυχία και νίκη από ανθρώπους διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, ενημερωμένους για τη μακρά και αγωνιστική θητεία της στην Τοπική Διοίκηση ως νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Απαντούσε με σεμνότητα, χαμογελαστά, αισιόδοξα.   

«Θα σε υποστηρίξουμε, θα σε ψηφίσουμε κορίτσι μου, είδαμε κι απόειδαμε με τους άλλους, προκοπή δεν είδαμε... Είσαι δικιά μας, ξέραμε την οικογένειά σου, τίμιοι άνθρωποι, έτσι θα 'σαι κι εσύ», ήταν τα λόγια μιας γυναίκας που έσπευσε να της σφίξει το χέρι, να της προσφέρει δυο λουλούδια και να την αγκαλιάσει.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού επέλεξε και παρουσίασε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε καφενείο στο χωριό Κασσιώπη (φωτο), όπου δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα φασιστικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής. Άκουσε με προσοχή τους πολίτες για φλέγοντα ζητήματά τους, με κυρίαρχα τα θέματα των σκουπιδιών, αυτά της περιοχής Ερημίτης όπου η κυβέρνηση με την ανοχή της Περιφέρειας χρηματοδοτεί με 4.000.000 ευρώ αμερικανικά funds για τουριστική επένδυση ενώ οι κάτοικοι αντιδρούν, άλλα που έχουν να κάνουν με δραστηριότητες εταιρειών ιχθυοκαλλιεργειών, καθώς και προβλήματα των σχολείων της περιοχής. Στάθηκε με σεβασμό στις απόψεις τους και είπε τη δική της για το πώς να τα αντιμετωπίσουν. Τόνισε την ενότητα που έχουν τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και το νησί της Κέρκυρας ως αποτέλεσμα γενικότερων πολιτικών επιλογών. Τους αποχαιρέτησε με την υπόσχεση ότι θα 'ναι πάντα μαζί τους στους αγώνες τους σε όποια θέση κι αν την τάξουν στις εκλογές στις 26 του Μάη.

Την προηγούμενη μέρα, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Φλεβάρη, είχε επισκεφθεί το κερκυραϊκό χωριό Γιαννάδες στο κεντρικό τμήμα του νησιού, συνοδευόμενη από τον καταξιωμένο δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και λαοφιλή γιατρό Μπάμπη Χαραλάμπους, που μιλά γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια. Σε συγκέντρωση στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μίλησε σε πολίτες κάθε ηλικίας για τη δημιουργία μιας πλατιάς λαϊκής συσπείρωσης που θα κάνει καλύτερη τη ζωή μας, κόντρα στα συμφέροντα που λυμαίνονται τον πλούτο της Κέρκυρας.

Μαζί Αλεξάνδρα! Μας αξίζει μια καλύτερη Κέρκυρα! Σκόρπισε σ' όλη την Κέρκυρα το ελπιδοφόρο μήνυμα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr