Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής την  υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού και με τη συμμετοχή του επικεφαλής της παράταξης στο απερχόμενο  περιφερειακό συμβούλιο Θόδωρου Γουλή, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο στο κερκυραϊκό χωριό Ποταμός, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας.

Σε συνάντηση με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας συζήτησαν το κτιριακό  πρόβλημα του σχολείου, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση γονείς και μαθητές, εξαιτίας της επικινδυνότητας του δρόμου έξω από το σχολείο. Αντίστοιχη ήταν η συζήτηση και με εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», από την πλευρά τους, επισήμαναν ότι τα προβλήματα υποδομών και υποχρηματοδότησης των σχολικών μονάδων, όπως και της Παιδείας συνολικότερα,  δεν μπορούμε να τα δούμε ξεκομμένα από τις γενικές πολιτικές επιλογές. Ακόμη, τόνισαν τις ευθύνες του Δήμου και της Περιφέρειας για τα ανύπαρκτα έργα υποδομών στα σχολεία, όχι λόγω ανικανότητάς τους βέβαια, αλλά λόγω προτεραιότητας χρηματοδότησης άλλων τομέων, πιο κερδοφόρων για τους μεγαλοεπιχειρηματίες... Πήγαν στον Ποταμό για να πιέσουν ακόμη περισσότερο να αντιμετωπιστεί το οξύ αυτό πρόβλημα. 

Η περιοδεία του κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνεχίστηκε στις δημόσιες υπηρεσίες στις περιοχή των Αλυκών Ποταμού, όπου έγιναν συζητήσεις με τους εργαζόμενους σε αυτές.

Το μεσημέρι το κλιμάκιο, με τη συμμετοχή και του δημοτικού συμβούλου Μπάμπη Χαραλάμπους, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην περιοχή Αλεπού.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η υποψήφια Περιφερειάρχης «ταξίδεψε» περί τα 25 χλμ. για να βρεθεί στο χωριό Μωραΐτικα. Φίλοι της παράταξης και μαζί τους άλλοι κάτοικοι, απογοητευμένοι από τα πεπραγμένα της παράταξης του κ. Θ. Γαλιατσάτου, ήθελαν να τη γνωρίσουν και συζήτησαν μαζί της σε καφετέρια του χωριού για τα προβλήματά τους και το πώς να γυρίσουμε σελίδα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr