Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Η Αλεξάνδρα Μπαλού την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου συμμετείχε σε κινητοποίηση που οργάνωσαν στα δικαστήρια της Κέρκυρας τοπικά εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν γνήσιες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, χωρίς νοθείες.  

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων επισήμανε στους εργαζόμενους ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» υποστηρίζει την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. «Δεν πρέπει κανείς εργαζόμενος να συμβιβάζεται με τον εργοδοτικό ή κυβερνητικό συνδικαλισμό και τις πρακτικές του», σημείωσε.

Είναι επίσης απαραίτητο, πρόσθεσε, οι εργαζόμενοι να αξιοποιήσουν και στις επερχόμενες εκλογές τη δύναμη τη ψήφου τους για αναδείξουν «ακόμη πιο δυνατούς αυτούς που με συνέπεια στέκονται στο πλευρό τους».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» αξιοποιεί τις θέσεις της στα περιφερειακά συμβούλια, ως γνωστόν, για αναδείξει τα προβλήματα της εργατικής τάξης και να προτείνει μέτρα ανακούφισης. Η ίδια το έκανε αυτό πολλές φορές στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.

«Το ποιος βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και ποιος στο πλευρό των εργοδοτών πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου», σημείωσε μιλώντας στους συνδικαλιστές που εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια και την ευχαρίστησαν για την υποστήριξή της και την παρουσία της στον αγώνα τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr