Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Με επίσκεψη στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου και συζήτηση με το διδακτικό προσωπικό, στην πόλη της Κέρκυρας, ξεκίνησαν, συμβολικά, οι περιοδείες της Αλεξάνδρας Μπαλού στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Ακολούθησε, την ίδια μέρα, συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου οικοδόμων του νησιού.

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (φωτο), όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο. Τέθηκαν, κατά προτεραιότητα, τα πιο επείγοντα θέματα προς αντιμετώπιση. Η Αλεξάνδρα Μπαλού εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να αναδείξει κατά προτεραιότητα τα ζητήματα των δομών Υγείας στα Ιόνια νησιά. Είχε μιλήσει γι' αυτά και πολύ πριν επιλεγεί από στελέχη και φίλους της  «Λαϊκής Συσπείρωσης» υποψήφια Περιφερειάρχης. Είχε αναφερθεί ειδικά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας σε τηλεοπτική εκπομπή, στην Αθήνα, πολύ πριν. Οι μεγάλες ελλείψεις στις δομές Υγείας αποκτούν εγκληματικό χαρακτήρα, όταν πρόκειται για νησιά, έχει πει. Έχει παρέμβει και προσωπικά στο υπουργείο Υγείας για να επιλυθούν τέτοια, ζωτικά θέματα του νοσοκομείου της Ζακύνθου. Έχει ασχοληθεί  επανειλημμένα με τις δομές Υγείας και ως περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr