Σάββατο, 11 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

5

Να απευθυνθούν σε κάθε βιοπαλαιστή με αισιοδοξία, μαχητικότητα και πίστη στη νίκη του λαού, «στο όνομα του δίκιου μας, του δικαιώματός μας να ζούμε με αξιοπρέπεια, όπως μας αξίζει, τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα άλλα Ιόνια νησιά μας», κάλεσε τους φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων» η Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε χωριό της βόρειας Κέρκυρας.

Το μήνυμά της ήταν αισιόδοξο: «Θα νικήσουμε!».

Από την περασμένη Τετάρτη η υποψήφια περιφερειάρχης περιοδεύει κυρίως σε ξενοδοχειακές μονάδες της Κέρκυρας, ενώ το Σάββατο το βράδυ μίλησε στο χωριό Βαλανειό στη βόρεια πλευρά του νησιού, όπου είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της.

Καθώς οι χρυσοκάνθαροι συνδυασμοί των μεγάλων συμφερόντων κλιμακώνουν τις απατηλές εκστρατείες τους για την υφαρπαγή της ψήφου του κερκυραϊκού λαού, η Αλεξάνδρα Μπαλού κάλεσε τους πολίτες «ν' ανέβουμε ψηλότερα», τονίζοντας ότι η νίκη του συνδυασμού με το κόκκινο γαρύφαλλο θα είναι νίκη του ίδιου του λαού. «Έχουμε την τιμή να μας στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, η υποστήριξή του είναι εγγύηση για όλον τον λαό», σημείωσε εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού που εκφράζουν ποικίλες απόψεις και έχουν δώσει τα χέρια για να αποσπάσουν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό των μεγάλων συμφερόντων και να θέσουν το δυναμικό της στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών.

Συγχρόνως, επισήμανε ότι ο συνδυασμός συνεχίζει να ακούει τις παρατηρήσεις των πολιτών για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή τους, μέσα από εντατικό, συνεχή και εξαντλητικό διάλογο, διαμορφώνοντας τις προτεραιότητές του.

«Ο λαός να είναι ο νικητής», είναι ο στόχος της παράταξης, η οποία σταθερά έρχεται αντιμέτωπη με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που απομυζούν ακόμη και την Τοπική Διοίκηση, εξασφαλίζοντας προκλητικές για τον λαό, παχυλές επιχορηγήσεις. «Μας οδηγούν η αξιοπρέπειά μας και το δίκιο μας», υπογράμμισε στις συζητήσεις της με τους κατοίκους του χωριού.

Κήρυξε την πλήρη κινητοποίηση της παράταξης στο νησί, ώστε και στον Βορρά και στον Νότο, όπως και στην κεντρική Κέρκυρα, η αντεπίθεση του δίκιου να κυριαρχήσει στην προεκλογική αντιπαράθεση αυτών των δύο τελευταίων εβδομάδων μέχρι τις 26 Μάη.

Τη Δευτέρα η Αλεξάνδρα Μπαλού μεταφέρει στο νησί του Άγγελου Σικελιανού, στη Λευκάδα, το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης του πανιόνιου συνδυασμού με το κόκκινο γαρύφαλλο.

«Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα», λοιπόν, φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων»! Ξεσκεπάστε τους προσκυνημένους στα μεγάλα συμφέροντα! Ο συνδυασμός μας έχει στελέχη που θα κάνουν τον λαό μας περήφανο για την επιλογή του, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του και την εμπιστοσύνη του!  

1

2

3

4

6

7

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr