Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Με θέρμη και αναγνώριση ότι ο συνδυασμός εκφράζει τις παραδόσεις τους, τη λεβεντιά τους και την επιθυμία τους για καλύτερη ζωή στους πιο ζωτικούς τομείς, όπως η Υγεία και η Παιδεία των παιδιών τους, υποδέχονται οι πολίτες της Κεφαλονιάς την Αλεξάνδρα Μπαλού και τα άλλα στελέχη της παράταξης στην περιοδεία που πραγματοποιεί η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στο νησί τους.

Στο νοσοκομείο Αργοστολίου οι δραματικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις του διευθυντή και του νοσηλευτικού προσωπικού της νεφρολογικής κλινικής επιβεβαίωσαν την τραγική κατάσταση στην οποία αυτό έχει περιέλθει, λόγω της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης. Το προσωπικό εργάζεται κάτω από άθλιες συνθήκες. «Είναι απόλυτη προτεραιότητά μας το θέμα της Υγείας», υπογράμμισε για ακόμη μία φορά η Αλεξάνδρα Μπαλού.  

Τονίστηκε από την πλευρά όλων των στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» η αναγκαιότητα να δυναμώσει η πάλη σε συντονισμό δράσης με το εργατικό κίνημα, για ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, που θα παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας σε όλο το λαό, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης και με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλο το υγειονομικό προσωπικό.

Αναδείχτηκε η επείγουσα ανάγκη να μην κλείσει ούτε δευτερόλεπτο η Νεφρολογική Κλινική.

Μαζί με την Αλεξάνδρα Μπαλού στην περιοδεία της είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Γιάννη Κουρούκλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Γαβρίλης και Νίκος Γκισγκίνης.

Το κλιμάκιο των στελεχών της παράταξης επισκέφθηκε, ακόμα, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού. Κατάμεστο ήταν το αμφιθέατρο της Σχολής, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για αποκλειστικα δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση, χωρίς την παρέμβαση των εφοπλιστών. Η Αλεξάνδρα Μπαλού, συζητώντας με τους σπουδαστές και το διδακτικό προσωπικό, ανέδειξε τις αναγκες σίτισης, στέγασης και μετακίνησης των σπουδαστών, καλώντας τους να αξιοποιήσουν και την ψήφο τους για να δώσουν πλήγματα στην πολιτική που είναι η αιτία των οξυμένων προβλημάτων τους.

Στην Εφορία της περιοχής, σε συγκέντρωση των υπαλλήλων, απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούσαν τόσο την Περιφέρεια όσο και τον Δήμο Κεφαλονιάς. Οι θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης συνάντησαν το ενδιαφέρον και την επιδοκιμασία. Τονίστηκε ότι με την ισχυροποίησή της στις κάλπες θα δοθεί ηχηρή απάντηση στη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική, στη σημερινή κυβέρνηση και τους προκατόχους της, την ΕΕ, αλλά και τις τοπικές – περιφερειακές Αρχές που εφαρμόζουν πιστά τη στρατηγική που φέρνει βάσανα στον λαό.

Μαζική ήταν η συγκέντρωση στο ταλαιπωρημένο απ' τους σεισμούς χωριό Αγία Θέκλη. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να πείσουν κι όσους διστάζουν να αποφασίσουν και να δώσουν όλοι μαζί τη νίκη στη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr