Τρίτη, 02 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Περιοδεία στα χωριά Βελονάδες και Περουλάδες, στη βόρεια Κέρκυρα, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστα Ρούσσινο, έκανε την Κυριακή 31 Μαρτίου η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού.

Στο χωριό Περουλάδες, από το οποίο καταγόταν ο Ζακύνθιος ποιητής Ανδρέας Κάλβος, το κλιμάκιο της παράταξης συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, που η Αλεξάνδρα Μπαλού επισκεπτόταν το συγκεκριμένο χωριό της Κέρκυρας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συγκέντρωση στο -πολύ κοντινό στο δικό της- χωριό Βελονάδες, στην ίδια περιοχή, το οποίο έχει αναδείξει σημαντικούς κοινωνικούς αγωνιστές και, μεταξύ αυτών, τον Λένιν Κοντάλιπο, που βαφτίστηκε έτσι προς τιμήν του μεγάλου Ρώσου επαναστάτη.

Η  Αλεξάνδρα Μπαλού ανέλυσε τη σύνδεση των κυβερνητικών  και ευρωπαϊκών πολιτικών επιλογών με την Τοπική Διοίκηση σε θέματα από τις ιδιωτικοποιήσεις και τα σκουπίδια μέχρι τις εργασιακές σχέσεις. Επίσης, απάντησε σε ερωτήματα για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εξηγώντας ότι η ολοκληρωμένη διαχείριση, με χωροθέτηση νέου κατάλληλου χώρου, διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση και κομποστοποίηση είναι η λύση που χρειάζεται ο τόπος και αντιστοιχεί στις σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές δυνατότητες.

velonades

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr