Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Περιοδεία στην Α' ΔΟΥ Κέρκυρας και σε άλλες υπηρεσίες στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους των οικονομικών και άλλων υπηρεσιών, τονίζοντας την ανάγκη της πιο πλατιάς λαϊκής συσπείρωσης για να ανασάνει ο λαός, πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου κλιμάκιο στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής την  υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η Αλεξάνδρα Μπαλού συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας.

Είχε μαζί τους μια γόνιμη συζήτηση τόσο για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους όσο και για τα θέματα των βαρών που ταλανίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους του νησιού, τα οποία λόγω της θέσεώς τους οι λογιστές γνωρίζουν.

Κοινή συνισταμένη των πληροφοριών που συλλέχθηκαν ήταν  τούτη:

«Η πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη που υπάρχει στην τουριστική οικονομία του νησιού κάθε άλλο παρά αφορά όλους. Αφορά κυρίως τις μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου, που καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος. Αντιθέτως, στους μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους η μεγάλη φορολόγηση έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητα, τεράστια προβλήματα».

Η υποψήφια Περιφερειάρχης ανέπτυξε επίσης τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Τοπική Διοίκηση όσο και για γενικότερα θέματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr