Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Στις Τράπεζες στην πόλη της Κέρκυρας, όπου δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να μην απασχολεί τον οποιονδήποτε περιφερειάρχη η εργασιακή ζωή των εργαζομένων, περιόδευσε σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα Μπαλού.

Ήταν μια επίσκεψη συναδελφική, φιλική, για λίγα λόγια με τους συναδέλφους της, που τη γνώριζαν φυσικά και από τη θητεία της στα συνδικαλιστικά όργανα των τραπεζοϋπαλλήλων και την ΟΤΟΕ και της ευχήθηκαν το καλύτερο στην επερχόμενη εκλογική μάχη. Περνώντας από τα τραπεζικά καταστήματα και συνομιλώντας με τους εργαζόμενους, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέστησε σαφές ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οφείλει να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα νησιά μας, παρά να... σφυρίζει αδιάφορα για τα προβλήματά τους και τις κινήσεις συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους ή, εν προκειμένω, στον διαφαινόμενο περαιτέρω περιορισμό του αριθμού των τραπεζικών καταστημάτων με κριτήριο όχι την εξυπηρέτηση των πολιτών και τα δικαιώματα του προσωπικού, αλλά την επίτευξη κερδών εις βάρος τους.

Στις σύντομες συζητήσεις οι εργαζόμενοι έθεταν τα ιδιαίτερα κλαδικά τους ζητήματα και είχαν την ευκαιρία να θέσουν και να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και οι άλλες τοπικές Αρχές θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι στις προσπάθειές τους για την προφύλαξη των δικαιωμάτων τους και τη βελτίωση της ζωής τους.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού, όπως έλεγαν σε ένα από τα καταστήματα που επισκέφθηκε, έχει δώσει τις εξετάσεις της στον τομέα αυτόν. Η αγωνιστικότητα της, η αγωνιστικότητα των ανθρώπων του συνδυασμού της, οι θέσεις τους, είναι εγγύηση ότι θα είναι και δική τους νίκη, που θα μετρήσει στη ζωή τους, αυτό που της ευχήθηκαν: η νίκη! Η ίδια επανέλαβε αυτό που είχε τονίσει προ ημερών σε συνέντευξή της και στην ΕΡΤ: ότι η η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων δίνει τη μάχη για τη νίκη, πιστεύοντας ότι αυτή θα αποτελεί νίκη του λαού στα Ιόνια νησιά. «Δίνουμε τη μάχη ώστε να είμαστε νικητές, ώστε να είναι νικητής ο λαός», επανέλαβε.

Καιρός είναι πια οι εργαζόμενοι στα νησιά μας να αποκτήσουμε περιφερειακή Αρχή που δεν θα κλείνει τα μάτια, όπως τώρα, σ' όσα συμβαίνουν στους εργασιακούς χώρους, ευνοώντας με τον τρόπο αυτό την ασταμάτητη προσπάθεια της εργοδοσίας να περιορίζει τα εργασιακά δικαιώματα. Μια περιφερειακή Αρχή που θα 'ναι φίλος και σύμμαχός μας, αντί εχθρός μας ντυμένος φίλος!

Για να το πούμε με τα λόγια της Αλεξάνδρας Μπαλού, η εργασιακή ζωή δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη μια περιφερειακή Αρχή που πραγματικά υπηρετεί τον λαό!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr