ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (61)

Περιοδεία και ομιλία σε κερκυραϊκά χωριά της περιοχής του πρώην Δήμου Παλαιοκαστριτών πραγματοποίησε προ ημερών η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Γ. Μπορμπότη.

Στη Λευκάδα, τον «Ιόνιο διάπλατο γιαλό» του Άγγελου Σικελιανού που διακήρυσσε ότι «δεν είναι χίμαιρα να καβαλάς το όνειρο», η Αλεξάνδρα Μπαλού απευθύνει σήμερα το ρεαλιστικό μήνυμα ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» διεκδικεί την ανάδειξή της σε ηγετική δύναμη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τις 26 Μάη, καθώς συναντά την ολοένα και μεγαλύτερη επιδοκιμασία των πολιτών.

Να απευθυνθούν σε κάθε βιοπαλαιστή με αισιοδοξία, μαχητικότητα και πίστη στη νίκη του λαού, «στο όνομα του δίκιου μας, του δικαιώματός μας να ζούμε με αξιοπρέπεια, όπως μας αξίζει, τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα άλλα Ιόνια νησιά μας», κάλεσε τους φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων» η Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας το Σάββατο το βράδυ σε χωριό της βόρειας Κέρκυρας.

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί της Κέρκυρας είχαν την περασμένη Παρασκευή, στην πόλη του νησιού, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού...

«Και θέλουμε και μπορούμε!». Αυτό διακήρυξε κατηγορηματικά στη βόρεια Κέρκυρα, την Κυριακή 5 Μαΐου, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων» Αλεξάνδρα Μπαλού, σε συζητήσεις της με πολίτες της περιοχής και χαιρετίζοντας εκδήλωση παρουσίασης του δημοτικού συνδυασμού στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Σε κλιμάκιο της Οργάνωσης Κέρκυρας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, που πραγματοποίησε περιοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση και στο κτίριο διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος, στην πόλη της Κέρκυρας, συμμετείχε την Παρασκευή 3 Μάη η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού.

Στο νησί της Κέρκυρας, την ιδιαίτερη πατρίδα της, κορυφώνει με αισιοδοξία την προεκλογική δραστηριότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων η υποψήφια περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, καλώντας τους πολίτες του μεγαλύτερου σε πληθυσμό νησιού του Ιονίου να αναδείξουν τον συνδυασμό πρώτη δύναμη στις 26 Μαΐου.

Να αναδείξουν στις 26 Μάη «το κόκκινο γαρύφαλλο πρώτο στην Περιφέρεια». Αυτό κάλεσε τους πολίτες της Λευκάδας η Αλεξάνδρα Μπαλού στη διάρκεια της νέας περιοδείας της στο νησί, αναπτύσσοντας τις θέσεις του συνδυασμού που έχει σήμα του το κόκκινο γαρύφαλλο.

Δεν είναι χίμαιρα η νίκη του λαού!

Αυτό επαναλαμβάνει στη νέα περιοδεία της στη Λευκάδα η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού, ξεδιπλώνοντας τις θέσεις του συνδυασμού με το κόκκινο γαρύφαλλο για την επικείμενη εκλογική μάχη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Νέα περιοδεία στη Λευκάδα αρχίζει σήμερα η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλεξάνδρα Μπαλού.

Με συγκέντρωση υποψηφίων συμβούλων και άλλων φίλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πόλη της Ζακύνθου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ η νέα περιοδεία της Αλεξάνδρας Μπαλού στο νησί του Σολωμού και του Κάλβου.  

Θερμό ήταν το καλωσόρισμα των Ζακυνθινών στη νέα περιοδεία που άρχισε χθες η Αλεξάνδρα Μπαλού, μαζί με άλλα στελέχη της παράταξης, στο νησί του Σολωμού και του Κάλβου.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr