Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Στην Κέρκυρα χιόνιζε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου. Οι φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης, ήταν χαρούμενοι. Είχαν «άσπρη μέρα». Στην ώρα της ήταν στη θέση της η Αλεξάνδρα Μπαλού. Στο νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε θα έκανε την πρώτη δημόσια τοποθέτησή της ενώπιον των ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Μίλησε με απλότητα, καθαρότητα και άνεση για όλα κι η ομιλία της ήταν ένα εγερτήριο σάλπισμα για μια ευρεία, αγωνιστική, νικηφόρα παράταξη των ανθρώπων του μόχθου στα Ιόνια νησιά, που θα αντιπαλέψει με αξιώσεις τους συνδυασμούς των γνωστών κομμάτων με τις πλούσιες «πλάτες», με στόχο νικητής να είναι ο λαός των Ιονίων Νήσων.  

Πιο πολύ κρατήσαμε και σας μεταφέρουμε τούτα:

  1. «Δεν έχει ανάγκη ο λαός από περιφερειάρχες που λειτουργούν ως μάνατζερ της επιχειρηματικής δράσης και μιας εχθρικής για την πλειοψηφία του λαού πολιτικής, που ενώνονται στο όραμα της ανταγωνιστικότητας και μαλώνουν για το ποιος θα τη διαχειριστεί  και για ποια επιμέρους συμφέροντα, ξένα προς το συμφέρον του λαού».
  2. «Οι άλλοι συνδυασμοί στοιχίζονται με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των λίγων και οικονομικά ισχυρών εμείς στοιχιζόμαστε με τις ανάγκες των πολλών που δημιουργούν τον πλούτο. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Ήταν πραγματικά «άσπρη μέρα» για την υπόθεση της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων μας, για όλους όσοι, όπως εμείς, αρνούμαστε να διαφεντεύουν την Περιφέρειά μας τοποτηρητές πολιτικών και συμφερόντων που κάνουν τη ζωή μας χειρότερη, ανάξιοι της Ιστορίας και των οικονομικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων των νησιών μας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr