Τρίτη, 14 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Νίκη του λαού θα αποτελεί η υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων», του συνδυασμού με το κόκκινο γαρύφαλλο, στις 26 Μάη.

Αυτό τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, μεταξύ άλλων, σε συζητήσεις της με πολίτες της Λευκάδας και απευθύνοντας χαιρετισμό, χθες το βράδυ, σε πολιτική συγκέντρωση της Οργάνωσης Λευκάδας του Κομμουνιστικού Κόμμματος Ελλάδας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της πόλης του νησιού με τις μεγάλες δημοκρατικές, αγωνιστικές παραδόσεις.

«Μόνο με αγώνες οι κοινωνίες πήγαν μπροστά, ποτέ με οσφυοκαμψίες», σημείωσε επίσης.

Στον «Ιόνιο διάπλατο γιαλό» του Άγγελου Σικελιανού που διακήρυσσε ότι «δεν είναι χίμαιρα να καβαλάς το όνειρο», η Αλεξάνδρα Μπαλού μετέφερε το ρεαλιστικό μήνυμα ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων» διεκδικεί την ανάδειξή της σε ηγετική δύναμη στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τις 26 Μάη, καθώς συναντά την ολοένα και μεγαλύτερη επιδοκιμασία των πολιτών.

Υπογράμμισε για τη διαφορά του συνδυασμού μας με εκείνους των μπλε, των πράσινων και των ροζ μνημονίων στην Περιφέρειά μας: «Εκείνοι στοιχίζονται με τα συμφέροντα των λίγων και χορτάτων, εμείς στοιχιζόμαστε με τα συμφέροντα των πολλών που παράγουν τον πλούτο»!

Η επικεφαλής του συνδυασμού μας που έχει σήμα του το κόκκινο γαρύφαλλο τονίζει στις περιοδείες της σε όλα τα νησιά μας αυτές τις μέρες:

«Δίνουμε τη μάχη ώστε να είμαστε νικητές. Ώστε ο ίδιος ο λαός να νικήσει την ψευτιά, τις κίβδηλες υποσχέσεις, τους προσκυνημένους στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία θέλουν να επιβάλουν στα νησιά μας όρους ενετοκρατίας, όσους φανερά ή κρυφά διαμορφώνουν για τη νεολαία συνθήκες ζωής-λάστιχο. Θα δώσουμε τη μάχη για τη βελτίωση της ζωής μας, της ζωής των πολλών, της ζωής του λαού. Τα μέτωπα της Υγείας και της Παιδείας έχουν για μας απόλυτη, πλήρη προτεραιότητα.

Ο λαός θέλει η απαράμιλλη φυσική ομορφιά των νησιών μας να συνδυαστεί, επιτέλους, με την ανθρωπιά και τη δικαιοσύνη στους όρους της ζωής του, με την εξάλειψη της αδικίας, της κοινωνικής ανισότητας και της εκμετάλλευσης.

Ένας μεγάλος ποιητής του Ιονίου, ο Άγγελος Σικελιανός, το είπε έτσι: «Δεν είναι χίμαιρα να καβαλάμε το όνειρο». Δεν είναι άπιαστο όνειρο η πολύ καλύτερη ζωή!

Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώνουν τις δυνάμεις τους, με κέφι και με πίστη στη νίκη του λαού, κομμουνιστές, άλλοι αριστεροί και ριζοσπάστες, γενικότερα προοδευτικοί άνθρωποι θα έλεγα, με πολλή διάθεση για αγώνα για όλα όσα δικαιούται να έχει ο λαός των νησιών μας και όχι για τα ψίχουλα μιας ανάπτυξης που έχει ως κριτήριο το κέρδος των επιχειρήσεων, όπως υπόσχονται στην πραγματικότητα οι οπαδοί των μπλε, των πράσινων και των ροζ μνημονίων.

Δίνουμε τη μάχη ώστε να είμαστε νικητές!».

 

2 balou alexandra

9 balou alexandra

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr