Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

mbalou ert

Την προθυμία και την ετοιμότητά της να πάρει μέρος σε ενδεχόμενο debate των υποψηφίων περιφερειαρχών, πλην όμως εκείνου της Χρυσής Αυγής, τονίζει σε δήλωσή της η Αλεξάνδρα Μπαλού, επισημαίνοντας ότι η ΕΡΤ είχε εκδηλώσει ανάλογη διάθεση, χωρίς αποτέλεσμα.

Συγχρόνως, υπογραμμίζει τον εκτεταμένο διάλογο της ίδιας και του συνδυασμού μας με τον λαό σε όλα τα νησιά.  

Ολόκληρη η δήλωση, με την οποία η επικεφαλής του συνδυασμού μας απαντά σε σχετική τοποθέτηση του απερχόμενου περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου, έχει ως εξής:

Και στο debate λέμε ναι με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πλην της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, θετικά είχαμε απαντήσει και στην αντίστοιχη πρόσκληση της ΕΡΤ στις 19/4/19, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Την ανάγκη ενημέρωσης, στην οποία  αναφέρεστε η «Λαϊκή Συσπείρωση», την υπηρετεί όλο αυτό το διάστημα περιοδεύοντας σε όλα τα νησιά και συζητώντας πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους των χωριών, γειτονιών, τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, οικοδομές, σουπερμάρκετ, σχολεία, νοσοκομεία, κέντρα Υγείας, καταστήματα.

Με τη νεολαία και τις γυναίκες. Βρεθήκαμε εκεί που ζει, δουλεύει και αγωνίζεται η λαϊκή οικογένεια. Συναντηθήκαμε με σωματεία εργαζομένων, επαγγελματιών, συλλόγους κατοίκων, φορείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αναπτύξαμε σε όλους τις θέσεις και τις προτάσεις μας και τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και την ανταπόκριση. Επίσης, ενημερώνουμε καθημερινά για τις θέσεις μας μέσω των ΜΜΕ και τα ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους.

Ακούσαμε και αναδείξαμε τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα. Στο λαό δεσμευόμαστε και απολογούμαστε.

Δεν παίξαμε επικοινωνιακά παιχνίδια με την παρουσίαση υποψηφίων τμηματικά ή ενός ενός για να μένουμε στην επικαιρότητα με αυτό τον τρόπο.

Για να μη μας πείτε ότι παραμένουμε σε ξεπερασμένες μεθόδους πολιτικής δράσης, ας κάνουμε και το debate!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr