Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Νέες, παχυλές κρατικές επιδοτήσεις, ύψους 8,5 εκατ. ευρώ σε δύο προφανώς φτωχές επιχειρήσεις, που κατά τα άλλα θα κατασκευάσουν ξενοδοχεία πέντε αστέρων στη Ζάκυνθο, ενέκριναν οι ομοϊδεάτες του κ. Γαλιατσάτου στην Αθήνα. Τα χρήματά μας πάνε εκεί που πρέπει!

Εκεί που και ο κ. Γαλιατσάτος και η κυρία Κράτσα και ο κ. Σπύρου και ο κ. Αλεξάκης θέλουν να συνεχίσουν να δίνονται, ενώ χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αντί να ντρέπονται και να σιωπούν, για τις τεράστιες ελλείψεις στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των νησιών μας... Στις μεγάλες τσέπες τα πολλά και στις μικρές τα λίγα, εν ονόματι της ανάπτυξης!

Δηκτική κι εύστοχη η ανακοίνωση-σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο νησί του Σολωμού και του Κάλβου για τις νέες σκανδαλώδεις επιδοτήσεις με χρήματα που έπρεπε να διατίθενται για τις πιο ζωτικές λαϊκές ανάγκες στα νησιά μας. Χορηγούνται, όπως σημειώνει, «την ώρα που η φορολογία στα λαϊκά εισοδήματα είναι εξοντωτική. Την ώρα που μας λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά για να λειτουργήσει πλήρως το νοσοκομείο της Ζακύνθου. Την ώρα που μας λένε πως δεν υπάρχουν λεφτά για τα σχολειά μας που καταρρέουν. Την ώρα που το νερό δεν είναι αρκετό για τα σπίτια μας και η θάλασσά μας έχει γεμίσει με βοθρολύματα...».

Και συνεχίζει: «Τους έχουμε πλέον καταλάβει... Η ανάπτυξή τους πατάει πάνω στο ξεζούμισμά μας, πάνω στην ταφόπλακα των εργασιακών δικαιωμάτων μας, πάνω στην καταστροφή του περιβάλλοντος (...) Οι κοινοτικοί πόροι, που τους καρπώνονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι μεγαλοεπιχειρηματίες, προέρχονται από τη φορολόγηση όλων των ευρωπαϊκών λαών (...) Σας έχουμε πάρει χαμπάρι!».  

Η παράταξη καλεί τον λαό της Ζακύνθου να συνεκτιμήσει το γεγονός ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» ούτε προσκυνά την κερδοφορία των λίγων ούτε στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα. Αντιθέτως, αγωνίζεται για αύξηση των τελών στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους του νησιού και για σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτουν τις ανάγκες του ζακυνθινού λαού.

Η απερχόμενη διοίκηση Γαλιατσάτου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έσπευσε, χωρίς ντροπή, να αναφέρει με μισόλογα το θέμα της έγκρισης των νέων σκανδαλωδών επιχορηγήσεων, για να προπαγανδίσει την... πρόοδο της οικονομικής ανάπτυξης στα νησιά μας επί των ημερών της ίδιας και του ΣΥΡΙΖΑ!

Είχαν προηγηθεί, άλλωστε, δικές της επιχορηγήσεις, με δικές της αποφάσεις για τις οποίες θα επανέλθουμε...

Οι συνένοχοί της στα βάσανα του λαού και στις τραγικές ελλείψεις υποδομών στα Ιόνια νησιά μας άλλοι συνδυασμοί του χώρου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, όπως ήταν αναμενόμενο, σιωπούν, για να κρύψουν την ταύτισή τους στην κεντρική επιλογή προικοδότησης των μεγαλοεπιχειρηματιών!

Δαγκωτό λοιπόν «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων, δαγκωτό Αλεξάνδρα Μπαλού στις 26 Μάη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr