Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

enwsh perifereiwn elladas 2

Στην Κέρκυρα συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα η Αλεξάνδρα Μπαλού, μετά τις  νέες περιοδείες της στην Ιθάκη, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα, όπου διακήρυξε την πίστη της στη νίκη του συνδυασμού με το κόκκινο γαρύφαλλο.

Την Τρίτη 23 Απριλίου η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ξεκίνησε περιοδεία στους Παξούς. Το πρόγραμμα της περιοδείας της στο νησί αυτό (φωτο κάτω), που ανήκει στον νομό Κέρκυρας, συμπεριέλαβε συγκέντρωση και ομιλία την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις οκτώ το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Παξών, στον Γάιο. Στις επισκέψεις της και στις συζητήσεις της με κατοίκους στον Γάιο, τη Λάκκα και τον Λογγό, στο νησί των Παξών, η Αλεξάνδρα Μπαλού είχε την ευκαιρία να επαναλάβει, μεταξύ άλλων, τις θέσεις του συνδυασμού μας για τον ρόλο που επιφυλάσσει το κράτος στις Περιφέρειες και τους Δήμους με τις «μεταρρυθμίσεις» που έχει προωθήσει, αλλά και την αποφασιστικότητα της παράταξής μας να προτάξει τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού των Ιονίων νήσων.   

Paxoi Miles Away Travel 02

Με την ευκαιρία, παραθέτουμε βίντεο με την ομιλία της επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στο περυσινό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στην ομιλία της είχε θέσει το μεγάλο θέμα που απασχολεί τον εργαζόμενο λαό των νησιών μας: Για ποιον γίνονται οι «μεταρρυθμίσεις» στην Τοπική Διοίκηση και γενικότερα; Ποιον ωφελούν;

«Πρέπει να απαντήσετε...», είχε τονίσει, απευθυνόμενη στους συνέδρους που είχαν εκλεγεί με τους συνδυασμούς των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΟΚ. Είχε θέσει ζητήματα σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και τα Ιόνια νησιά.

Εμείς το «μπροστά» το συνδέουμε, όπως είχε υπογραμμίσει, με τα συμφέροντα αυτών που παράγουν τον πλούτο...

«Έτσι είμαστε εμείς από την Κέρκυρα, κάνουμε σχόλια...», είχε απαντήσει στον σημερινό υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ Γ. Πατούλη, όταν αυτός δυσφόρησε με την ομιλία της...

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr