Σάββατο, 13 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Σε συστράτευση ώστε «να βγει ο λαός μας νικητής», «να πάρουμε την Περιφέρεια», «να αποκτήσουν προτεραιότητα οι ανάγκες μας και τα δικαιώματά μας», κάλεσε τον εργαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς και όλων των Ιονίων Νήσων η Αλεξάνδρα Μπαλού την Παρασκευή το βράδυ, μιλώντας στο Αργοστόλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του τοπικού Εργατικού Κέντρου.

«Δίνουμε τη μάχη με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα, νικηφόρα», τόνισε με αισιοδοξία, ανακοινώνοντας τον πλήρη κατάλογο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» η νίκη συνδυάζεται, όπως σημείωσε, με την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων πολιτών στο αγωνιστικό ρεύμα και τη μετατροπή του σε ένα μεγάλο «αγωνιστικό ποτάμι» για τα δικαιώματά τους, πριν απ' όλα για την παροχή όλων των υπηρεσιών Υγείας που αξίζουν και οι οποίες θυσιάζονται στον βωμό της κυρίαρχης πολιτικής που «γεμίζει τις τσέπες των λίγων, των βολεμένων, των χορτάτων».

kef parousiash

Η επικεφαλής του συνδυασμού με σήμα το κόκκινο γαρύφαλλο χαιρέτισε την αγωνιστική στάση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Αργοστολίου, καθώς και την κινητοποίηση που οργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή το Εργατικό Κέντρο για το ζωτικό θέμα της Υγείας, καλώντας σε δράση σύσσωμο τον λαό του νησιού. Αναφέρθηκε εκτεταμένα σε αυτό, καθώς και στο μεγάλο θέμα της προωθούμενης εξόρυξης υδρογοναθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος, σημειώνοντας ότι αποτελεί όψη της ίδιας πολιτικής που θέτει πάνω απ' όλα τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, παραβλέποντας εν προκειμένω ακόμη και την έντονη σεισμικότητα των νησιών. Είμαστε κάθετα αντίθετοι, υπογράμμισε.

Στηλίτευσε ως υποκριτικές τις αντιδράσεις συνδυασμών του χώρου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα οξύτατα προβλήματα στον τομέα Υγείας της Κεφαλονιάς, αφού υποστήριξαν και υποστηρίζουν την πολιτική συρρίκνωσης των κοινωνικών δαπανών. Επιδιώκουν να περάσει αυτή η οδυνηρή για τον λαό πολιτική όσο γίνεται πιο ανώδυνα, επισήμανε εξίσου γι' αυτούς και για τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επικεφαλής του τον απερχόμενο περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτο. «Όλοι τους υπηρετούν τη λογική του νοσοκομείου-επιχείρηση», εξήγησε. «Να σιωπήσουν όφειλαν, αντί να εμπαίζουν το λαό», πρόσθεσε. Στιγμάτισε τη ροή πακτωλού χρημάτων από κρατικούς και περιφερειακούς πόρους στα μεγάλα συμφέροντα.

Για να ανακοπεί το ρεύμα χειραφέτησης των πολιτών, κατήγγειλε η Αλεξάνδρα Μπαλού, ήδη ξεκίνησαν και αναμένεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσουν οι πιέσεις, οι εκβιασμοί, οι συκοφαντίες, τα ψέματα, τα διλήμματα, καθώς τα διάφορα «επιχειρηματικά κομμάτια» που υποστηρίζουν τους άλλους βασικούς συνδυασμούς γνωρίζουν καλά ότι νίκη του λαού είναι «η νίκη με το κόκκινο γαρύφαλλο», η νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr