Τρίτη, 09 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Την πεποίθησή της ότι ο λαός στα Ιόνια νησιά θα γυρίσει την πλάτη στους απατηλούς συνδυασμούς των επιχειρηματικών συμφερόντων, διακήρυξε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα η Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας σε πολίτες των Ιονίων νήσων που κατοικούν στην Αττική.

Η επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του συνδικάτου οικοδόμων της Αθήνας, στο κέντρο της πόλης.

Είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε νικητές, με τον λαό να σηκώνει ανάστημα, τόνισε στην αρχή της ομιλίας της. Ο συνδυασμός μας συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες δυνάμεις και εκφράζει ένα πλατύ αγωνιστικό ρεύμα με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σημείωσε για τη δυναμική που αναπτύσσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων.

«Θα δώσουμε τη μάχη με το λαό για το λαό», υπογράμμισε αργότερα.

Μίλησε για συνδυασμούς-ορντινάτσες της πολιτικής της ΕΕ και επιχειρηματικών συμφερόντων. «Εξελίχθηκε σε τοποτηρητή των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και πουλάει τα Ιόνια νησιά και τον πλούτο τους», είπε, μεταξύ άλλων, για τον απερχόμενο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ως «ντίλερ» πετρελαϊκών και άλλων οικονομικών συμφερόντων.

Εξίσου στιγμάτισε την πολιτική και τις θέσεις των δύο υποψηφίων του χώρου της ΝΔ και εκείνου του ΚΙΝΑΛ.

Χαρακτήρισε ασχήμια και ντροπή για τα πανέμορφα Ιόνια νησιά τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής. «Η απάντηση στο μαύρο είναι μόνο το κόκκινο», τόνισε.

Με πίστη στο λαό κάλεσε τους πολίτες σε όλα τα Ιόνια νησιά να τιμωρήσουν όλους αυτούς που τους εμπαίζουν και να αναδείξουν  πρώτη δύναμη παντού τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με ό,τι εμποδίζει την πρόοδο, τα συμφέροντα και τη βελτίωση της ζωής του λαού, διακήρυξε. Εστίασε κυρίως στην προτεραιότητα του συνδυασμού στον τομέα της Υγείας.

«Το δικό μας brand name για τα νησιά μας είναι το μεγαλείο του Σολωμού και του Μάντζαρου, οι αγώνες των Ριζοσπαστών μας, ο Κάλβος, ο Σικελιανός, ο Ντίνος Θεοτόκης μας, οι εξεγέρσεις μας, όλοι οι εργαζόμενοι των νησιών μας», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην ταυτότητα των Ιονίων νήσων, ξεσηκώνοντας και συγκινώντας τους συγκεντρωμένους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr