Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΘΕΣΕΙΣ
Σχολιάστε πρώτοι!

Όπως και στα άλλα νησιά μας, έτσι και στην Ιθάκη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων, που έχει επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, θέτει στο επίκεντρο των τοπικών δραστηριοτήτων της την ανάδειξη των βασικών ζητημάτων που αφορούν τα συμφέροντα των πολιτών, επιδιώκοντας την επίτευξη της πιο πλατιάς λαϊκής συσπείρωσης για τη διεκδίκηση των κατάλληλων λύσεων, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας στις προηγούμενες εκλογές.  

Αυτό κάνει στο πανέμορφο νησί, μαζί με τους άλλους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ιθάκης Δημήτρης Μιχαλόπουλος.  

Να, όπως μας ενημέρωσε, πώς απάντησε σε ερώτημα τοπικών μέσων ενημέρωσης για τους λόγους της υποψηφιότητάς του:

«Νομίζω ότι γνωριζόμαστε όλοι αρκετά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, λόγια και φανφάρες για αγάπες και… ηθικές υποχρεώσεις να βοηθήσουμε τον τόπο.

Σε δύσκολες εποχές με την κεντρική διοίκηση με "Καποδίστριες", "Καλλικράτες" και τελευταία με τον "Κλεισθένη" να πετάει το μπαλάκι σε Περιφέρειες και Δήμους φορτώνοντάς τους υποχρεώσεις που δεν είναι καν δικές τους και που είναι αδύνατο να υποστηρίξουν, εκείνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι ως "Λαϊκή Συσπείρωση" θα προτάξουμε τη μαχητικότητά μας και θα στοχεύσουμε στις πρωταρχικές ανάγκες που αντιμετωπίζουμε, με κυρίαρχα θέματα τις παροχές υγείας, την αντισεισμική – αντιπυρική – αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού, τη διεκδίκηση παροχών και αγαθών που μας ανήκουν και, φυσικά, τις υποδομές για την ανάπτυξη προς γενικό όφελος, όχι των λίγων».

Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος είναι 34 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Σπούδασε δημοσιογραφία, είναι επαγγελματίας στην Ιθάκη και δραστηριοποιείται στον τοπικό επαγγελματικό σύλλογο. Επίσης, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και την ιστιοπλοΐα και συμμετέχει στη διοίκηση του αθλητικού σωματείου «Πρόοδος Ιθάκης».

Καλόν αγώνα Δημήτρη!

Τα χαιρετίσματά μας απ' όλα τα νησιά μας και στους άλλους συναγωνιστές στην Ιθάκη μας...

20190326 112934

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr