Η Αλεξάνδρα Μπαλού στην ΕΡΤ, 3 Απριλίου 2019

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019
Κατηγορία ΒΙΝΤΕΟ

Σε εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου κλήθηκε με την ιδιότητά της του στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας να τοποθετηθεί επί πολιτικών και άλλων θεμάτων, μίλησε σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα Μπαλού.  

 

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Σκόπια επιβεβαίωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αφορούσε τα ΝΑΤΟικά σχέδια στην περιοχή, «τα οποία υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Υπογράμμισε πως τα σχέδια των αμερικανοΝΑΤΟικών έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό τους με τη Ρωσία και την Κίνα, για τον έλεγχο των αγορών. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα εμπλέκεται σε πάρα πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς η όξυνση των ανταγωνισμών φέρνει σύννεφα πολέμου.

Μια δεύτερη πλευρά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία αναφέρθηκε, ήταν η εξυπηρέτηση των συμφερόντων διαφόρων επιχειρηματικών κύκλων. Όπως είπε, υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια ελληνική επιχειρηματική δράση στη γειτονική χώρα, όμως αυτό δεν ωφέλησε τον λαό σε τίποτα.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού σημείωσε, ακόμη, ότι τα άλλα κόμματα δεν λένε κουβέντα για το ΝΑΤΟ και αυτά τα σχέδια. Επίσης, τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές ο λαός μπορεί να δώσει την απάντηση, «καταδικάζοντας αυτήν την πολιτική και τα κόμματα που υποκλίνονται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και βάζοντας τη σφραγίδα του υπέρ της ειρήνης και της φιλίας των λαών».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr