Χαιρετισμός σε συγκέντρωση στη Ζάκυνθο, 29 Ιανουαρίου 2019

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Κατηγορία ΒΙΝΤΕΟ

Η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού στις 29 Ιανουαρίου απηύθυνε χαιρετισμό σε πολιτική συγκέντρωση στην πόλη της Ζακύνθου.

Αναφερόμενη στις περιοδείες της στο νησί ανέφερε:  

«Επιλέξαμε χώρους που είναι έντονα τα προβλήματα που αφορούν την ζωή της λαϊκής οικογένειας. Το νοσοκομείο, το ΕΠΑΛ και άλλους αντίστοιχους χώρους. Το συμπέρασμα είναι ότι και στο νοσοκομείο η κατάσταση είναι τραγική και στο ΕΠΑΛ οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες. Η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και της Υγείας και της Παιδείας. Αυτά τα ζητήματα μαζί με άλλα στο νησί, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, η διαχείριση των απορριμμάτων που δεν γίνεται και άλλα θέματα καθημερινότητας, αποδεικνύουν ότι και οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι αντίστοιχα έχουν βάλη πλάτη στο να περάσουν αυτές οι πολιτικές και να μην ικανοποιηθούν αυτές οι ανάγκες».

Τόνισε:

«Το κριτήριο μπροστά στις εκλογές -που είναι μια ευκαιρία για τους εργαζόμενους- είναι αν θα ενισχυθούν δυνάμεις όπως ο κ. Γαλιατσάτος, η κ. Κράτσα και άλλοι που ζητούν την ψήφο, οι οποίοι αποτελούν μάνατζερ των επιχειρηματικών συμφερόντων».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr