ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Στο είδος των αντιλαϊκών προϋπολογισμών που προωθούν μέχρι τώρα οι Περιφέρειες, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Μπαλού σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής στις 29 Νοεμβρίου 2018...

Στην καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022 της Περιφέρειας Αττικής είχε προχωρήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής τον Μάιο του 2018, καθώς αυτό, όπως είχε τονίσει εκ μέρους της παράταξης η Αλεξάνδρα Μπαλού, ήταν «κορσές» του αντίστοιχου κυβερνητικού και δεν εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, αλλά στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την «ανάπτυξη» των λίγων.

Σε εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου κλήθηκε με την ιδιότητά της του στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας να τοποθετηθεί επί πολιτικών και άλλων θεμάτων, μίλησε σήμερα το πρωί η Αλεξάνδρα Μπαλού.  

Καταιγιστική, με λόγο καίριο και ευθύβολο, αισιόδοξη για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αλεξάνδρα Μπαλού εξέφρασε περήφανα το δίκιο και την ελπίδα του λαού, μιλώντας στις 19 Μαρτίου το απόγευμα στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ1.

Σε συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου της Κέρκυρας για τα δίκια των εργαζομένων, στις 24 Φεβρουαρίου 2019

«Έτσι είμαστε εμείς από την Κέρκυρα...», ομιλία-καταπέλτης στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στις 19 Απριλίου 2018   

Ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το Ελληνικό την 1η Φεβρουαρίου 2018   

«Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού... », συνέντευξη για την επίθεση του Θ. Τζήμερου στις 11 Μαΐου 2017   

© 2019 ionia-alexandra-balou.gr